Tweede plaats Open Vld PLUS voor Jasper Pillen

Een nieuwe motor voor Brugge

Tweede plaats Open Vld PLUS voor Jasper Pillen

september 13, 2017 Kandidaten 0

 

Jasper PillenDe 33-jarige Jasper Pillen krijgt in Brugge de tweede plaats toebedeeld op lijst van Open VLD om naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 te trekken. Dat meldt fractieleidster in Brugge en lijssttrekker Mercedes Van Volcem. Pillen is vooral bekend als woordvoerder van federaal minister voor Mobiliteit François Bellot (MR).

Open VLD vult de plaatsjes op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen verder in nadat eerder bekend raakte dat Vlaams parlementslid Mercedes Van Volcem de lijst gaat trekken. Plaatsen drie, vier en vijf worden pas eind september bekendgemaakt, maar de nummer twee wordt Jasper Pillen. 

Jasper Pillen. 

“Wie werkt, gaat vooruit! Jasper is een politiek talent. Hij zet zich in, heeft het hart op de juiste plaats en bestudeert zijn dossiers. De beslissing om Jasper op twee te zetten is unaniem gedragen in de partij”, aldus Van Volcem.

Pillen stond ook in 2012 op de lijst, toen als zesde. Hij haalde op Van Volcem na het beste resultaat van de partij met 1.143 stemmen. “Samen met lijsttrekker Mercedes Van Volcem gaan we naar de Bruggeling met een duidelijk verhaal. Elke Bruggeling wil opnieuw vooruit”, aldus de jonge vader. Pillen is federaal ambtenaar en is al sinds het aantreden van de regering Michel woordvoerder van de minister van Mobiliteit. Dat was eerst Jacqueline Galant, nu is dat François Bellot.

De Brugse verkiezingen beloven een titanenstrijd te worden tussen burgemeester Renaat Landuyt (sp.a), Dirk De fauw (CD&V), Pol Van den Driessche (N-VA), Stefaan Sintobin (Vlaams Belang) en Mercedes Van Volcem (Open VLD).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.