Sandrine De Crom op plaats 5 Open Vld PLUS

Een nieuwe motor voor Brugge

Sandrine De Crom op plaats 5 Open Vld PLUS

januari 1, 2018 Uncategorized 0

Sandrine De CromMercedes Van Volcem kondigt aan dat Sandrine op plaats vijf zal staan op de Open Vld PLUS lijst, die zij trekt. Eerder raakte al bekend dat Jasper Pillen, Ann Soete en Jean – Marie De Plancke in de top 5 zouden staan. De Open Vld PLUS lijst bundelt de sterkhouders van Open Vld Brugge samen met onafhankelijke kandidaten die mee hun schouders willen zetten onder het PLUS – project.

Sandrine De Crom haalde bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen (2012) 682 voorkeurstemmen en zetelt in de gemeenteraad. Sandrine werkt voor Flanders Investment and Trade (FIT) en heeft een zoontje en een dochtertje.

Sandrine De Crom in de politiek

In de Brugse politiek kennen we Sandrine vooral voor haar inzet omtrent innovatie. In het verleden pleitte ze reeds voor een Smart City App in te voeren. Handelaars en consumenten dichter bij elkaar brengen, met een app die dienst doet als klantenkaart, maar ook gebruikers op de hoogte kan houden van evenementen of verkoopacties.

Sandrine wil werk maken van lokale economie, kwalitatief en betaalbaar wonen en een vlottere mobiliteit. ‘Een gunstig klimaat voor ondernemerschap komt iedereen ten goede’, stelt Sandrine.

Ook het behoud van jonge gezinnen in Brugge is voor haar prioritair. Inzetten op kinderopvang, parkeerplaatsen en betaalbaar wonen is een belangrijke taak voor het Brugs bestuur.

“Komende legislatuur vind ik dat mobiliteit dé prioriteit moet worden. Er is teveel stilstand, nu gaat kostbare tijd en geld verloren en het zorgt voor onnodige frustratie.”

‘Sandrine is een jonge kracht, maar eigenlijk niet meer onervaren.’, klinkt het bij kopvrouw Van Volcem. ‘Met Sandrine terug op onze lijst gaat ze verder op haar succesvol traject.’

Open Vld PLUS heeft hiermee zijn top 5 bekend gemaakt. 3 sterke vrouwen en 2 sterke mannen, waarmee ervaring en verjonging wordt afgewisseld.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.