Kandidaat in de kijker: Jean-Luc Cottyn

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Jean-Luc Cottyn

juni 15, 2018 Uncategorized 0

Als lijstduwer stellen wij u Jean-Luc Cottyn voor. Hij staat op de 47ste plaats. Jean-Luc, gewezen voorzitter van de Hoge Raad voor de Justitie, zal in oktober de lijst van Open Vld PLUS voor de gemeenteraadsverkiezingen duwen. Cottyn heeft een lange en succesvolle loopbaan bij justitie achter de rug. Hij kwam meermaals in beeld met zijn pleidooi om justitie te hervormen en in het bijzonder de afschaffing van het Hof van Assisen te bepleiten. Naast zijn werk als topmagistraat is Cottyn een echte Bruggeling. Op diverse fora pleitte hij al voor de leefbaarheid in de binnenstad en een betere verbinding van het openbaar vervoer met de randparkings. Hij wil van Brugge ook een groene en leefbare stad maken, kansarmoede bestrijden, jonge ondernemers ten volle ondersteunen en hij is een sterke voorstander van samenleven in diversiteit.

#vk18

#eennieuwemotorvoorbrugge 💙🍀👍

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.