Kandidaat in de kijker: Katrien Dotselaere

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Katrien Dotselaere

juni 18, 2018 Uncategorized 0

Op plaats 44 staat Katrien Dotselaere. Zij is de Brugse voorzitster van het Willemsfonds, bestuurslid liberale vrouwen Brugge, gepensioneerd lerares Frans. Katrien is 61 jaar en woont in Sint – Michiels en ze is getrouwd met Peter Vandenbulcke en mama van Tom en Lientje. Vanuit de vrijzinnige zuil zet zij zich in om de Bruggeling aan cultuur te laten doen. Van geleide bezoeken tot het organiseren van benefieten voor scholen met speciale noden te ondersteunen. Ze wil ook de woon- en werkgelegenheid voor jongeren aanpakken en de lokale economie ondersteunen.  Kortom een sterk en sociaal geëngageerd persoon.

#vk18

#eennieuwemotorvoorbrugge 💙🍀👍

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.