Kandidaat in de kijker: Pierre Verstappen

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Pierre Verstappen

juni 19, 2018 Uncategorized 0

Op plaats 43 staat Pierre Verstappen. Pierre Verstappen is een voormalige kabinetsmedewerker van het kabinet van wijlen dhr. Louis Waltniel en dhr. Patrick Dewael.  Pierre is met pensioen en is actief als bestuurslid bij het Liberaal Vlaams Verbond (LVV), het Willemsfonds en de Liberale Mutualiteit. Hij streeft naar een dynamisch bestuur voor gepensioneerden en ouderen, hij wil meer aandacht en informatie verspreiden via de wijkagent en hij tracht een grotere integratie te bewerkstelligen in sociale woonwijken met jonge gezinnen en oudere personen.

#vk18

#eennieuwemotorvoorbrugge 💙🍀👍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.