Kandidaat in de kijker: Gaëlle Chevalier

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Gaëlle Chevalier

juni 23, 2018 Uncategorized 0

Op plaats 39 staat Gaëlle Chevalier (32), geboren en getogen in Brugge. Zij woont samen met Preben Verbandt, de trainer van de 1ste  ploeg van Daring Brugge. Gaëlle is een fiere mama. Ze heeft een dochtertje van twee jaar,  Amélie genaamd. Gaëlle is momenteel op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging, waar ze zich met hart en ziel kan voor inzetten. Haar belangrijkste hobby’s zijn ‘alles wat met beauty’ te maken heeft, woninginterieur en tijd spenderen met haar gezin.

Gaëlle vindt Brugge een superleuke stad om in te wonen, maar mist de winkels van kleine zelfstandigen, ze vindt de huurprijzen veel te hoog. Zelf heeft ze 8 jaar voor kleine zelfstandigen gewerkt en is daarom goed op de hoogte van deze problematiek. Ook het parkeerbeleid kan en moet beter in deze stad.

Dus hoogtijd voor vernieuwing in Brugge, en daarom steunt Gaëlle Mercedes Van Volcem in haar strijd voor het burgemeesterschap.

#vk18

#eennieuwemotorvoorbrugge 💙🍀👍

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.