Kandidaat in de kijker: Joke Ruelens

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Joke Ruelens

juni 24, 2018 Uncategorized 0

Op plaats 38 staat de 37-jarige Joke Ruelens. Joke woont in Assebroek en studeerde rechten aan de Universiteit Gent. Momenteel werkt ze als jurist bij Tiberghien (Brussel, Tour & Taxis) en ze is tevens docent/vertaler-tolk Duits-Spaans-Engels in bijberoep bij o.a. Babel Full Language Service in Brugge. In haar vrije tijd doet Joke aan roeien bij KRB. Ze houdt ervan om met vrienden een wijntje te drinken. Joke houdt ook van reizen. Ze wil voornamelijk de cultuuur- en sportsector steunen alsook wil ze steun geven aan lokale handelaars en horecazaken. Ze wil elke ondernemende Bruggeling met zin voor initiatief ondersteunen.

#vk18

#eennieuwemotorvoorbrugge 💙🍀👍

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.