Kandidaat in de kijker: Katja De Becker

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Katja De Becker

juni 25, 2018 Uncategorized 0

Op plaats 37 komt Katja De Becker. Katja (59) woont met haar man Bruno Prevot en zoon Julien in hartje Brugge. Haar man is kok in Restaurant Vivaldi, dat gelegen is aan het Minnewater. Ze is fiere moeder aangezien Julien momenteel zijn laatste jaar stage aan het voltooien is in een Brugs advocatenkantoor. Zelf kan ze elke dag van een prachtig uitzicht genieten op het werk, ze werkt namelijk in een kanten- en gobelinwinken aan de Rozenhoedkaai. Katjas hobby’s zijn wandelen, fietsen en toneel. En bij dat laatste houdt ze het niet enkel op kijken: als bestuurslid bij Toneelkring De Camere speelt zij zelf ook mee in stukken. Dat doet ze met plezier in het Brugs, waarbij het dialect gepromoot wordt. Katja is ook al 20 jaar actief in de Bloedprocessie. Als kandidaat voor de Brugse gemeenteraad wil ze zich graag inzetten voor de opwaardering van het verlaten Zeebrugge.

#vk18

#eennieuwemotorvoorbrugge 💙🍀👍

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.