Kandidaat in de kijker: Keano Van Ghelder

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Keano Van Ghelder

juli 6, 2018 Uncategorized 0

Keano van Ghelder is de jongste kandidaat op de lijst. Hij staat er op plaats 27. Hij woont in Koolkerke en is pas afgelopen mei 18 jaar geworden. Door zijn jonge leeftijd is hij het best geplaatst om te vertolken wat leeft bij de scholieren. Want ook voor hen moet in Brugge een goed beleid zijn. Hoe kunnen we namelijk onze Brugse scholieren in Brugge houden? En hoe ziet voor de toekomst een aantrekkelijke stad eruit? Keano vindt alvast dat het openbaar vervoer beter op elkaar afgestemd moet worden. Ook de jeugd heeft daar in Brugge nu heel wat frustraties over. Hij wil zich inzetten voor de jeugdbewegingen en woon- werkgelegenheid van jongeren. Zelf is hij actief in de KSA.

#VK18

#EennieuwemotorvoorBrugge

  

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.