Kandidaat in de kijker: Michiel Michielsens

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Michiel Michielsens

juli 10, 2018 Uncategorized 0

Op plaats 23 staat bootjesman Michiel Michielsens (29). Net als zijn vader Jos en grootvader Maurice gidst hij toeristen op de Reien. Hij lanceerde met Open Vld PLUS reeds een opmerkelijk voorstel: taxi-boten. Hij wil daarmee het Jan van Eyck plein richting café Du Phare en het Molenhuis verbinden. Voor toeristen is die regio te vaak onbereikbaar, stelt Michiel. De aantrekkingskracht van Brugge is voor hem belangrijk. Daarom moeten er ook baggerwerken uitgevoerd worden en fonteinen geplaatst worden. Dat is ook goed voor de waterzuiverheid.

Michiel is samen met Sofie Amalou en samen zijn ze de kersverse ouders van dochtertje Emma. Wanneer hij vakantie neemt bij ‘Venetië van het Noorden’, dan gaat hij graag reizen. De rest van zijn vrijetijd vult hij op met engagementen bij VK Verbandt (zijn voetbalploeg), TC Loppem, de Wijngilde en boogschuttersgilde Sint-Joris. In de gemeenteraad wil Michiel een stem geven aan jong ondernemerschap en verder pleiten voor meer sport op het openbaar domein.

#VK18

#EennieuwemotorvoorBrugge 👍🍀💙

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.