Kandidaat in de kijker: Caroline Lescouhier

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Caroline Lescouhier

juli 14, 2018 Uncategorized 0

Op plaats 18 staat Caroline Lescouhier, ze woont in hartje Brugge waar ze uitbaatster is van het gezellige Trattoria Pizzeria. Ze is getrouwd met Dominique Baes en samen hebben zij 2 kinderen, Ilse (29 jaar) en Dieter (27 jaar).  Haar hobby’s zijn paardrijden en wandelen met de hond. Ook zij verdedigt de belangen van de horeca op onze lijst. Ze wil tevens de jonge dynamiek opzwepen in Brugge en jonge mensen aantrekken. Ze is fervent voorstander van de aanleg van een hondenweide in het centrum. Dit kan het sociaal contact stimuleren en eenzaamheid van ouderen doorbreken.

#VK18

#EennieuwemotorvoorBrugge 👍🍀💙

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.