Kandidaat in de kijker: Severine Willems

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Severine Willems

juli 19, 2018 Uncategorized 0

De 15de plaats gaat naar Severine Willems (40). Ze is getrouwd met Mattias Van Acker Zij is een ambitieuze en actieve jonge vrouw. Als voormalig hoofd van de dienst Cultuur en projectcoördinator van de Stad Brugge weet zij als geen ander hoe de Brugse administratie in elkaar zit. Ze is momenteel hoofd Clusterkant Brugge. Op de Brugse administratie werken heel wat competente mensen, die van hun job houden. Het is echter aan de politiek om ervoor te zorgen dat dit vanuit efficiënte structuren kan aangestuurd worden en dat er een sfeer gecreëerd wordt waarbij iedereen zich goed voelt en met plezier komt werken. Zijzelf woont in Sint – Kruis. Ze wil zich inzetten voor Brugge met een algemene visie op management en algemene visie op stedenbeleid.

 

#VK18
 
#EennieuwemotorvoorBrugge 👍 🍀 💙

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.