Kandidaat in de kijker: Sabine Helleputte

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Sabine Helleputte

juli 23, 2018 Uncategorized 0

Sabine is een onafhankelijk gemeenteraadslid die sterk gelooft in het Open Vld PLUS verhaal en de versterking en leefbaarheid van de polderdorpen. Ze had jaren kapsalon Chic à Choc. Sabine zet in op huisbezoeken. Ze is dan ook een makkelijk aanspreekpunt voor de bewoners van o.a. Zwankendamme. Mensen kennen haar ook voor haar strijdpunten omtrent verkeersveiligheid. Zo informeerde zij vaak over de verkeerslichten langs de N31 ter hoogte van de afslag Zwankendamme. Het reduceren van verkeersslachtoffers is dan ook één van haar strijdpunten. Ze pleitte voor het Hollands Complex te ontvouwen. Dit complex van op- en afritten moet zorgen voor een veilige ontsluiting van Zwankendamme en de transportzone.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.