Kandidaat in de kijker: Jean Paul Cannaert

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Jean Paul Cannaert

juli 24, 2018 Uncategorized 0

Politiecommissaris op rust Jean Paul Cannaert (62) komt op plaats 8 te staan. Hijs is getrouwd met  Martine Vandendriessche. Jean-Paul is het gezicht van het veiligheids- en preventieprogramma van de lijst. Hij staat gekend als een sympathiek en verzoenend persoon, die kordaat problemen durft benoemen en aanpakken. Hij woont momenteel in Koolkerke. Hij schrijft mee aan het luik veiligheid dat Open Vld PLUS vooropstelt. Hij heeft dan ook enorm veel ervaring met zijn professionele achtergrond. Hij weet wat er leeft en speelt in Brugge. Van de Zehbi’s in de stationsbuurt tot de problemen rond de poorten van de middelbare scholen.

 

#VK18

#EennieuwemotorvoorBrugge    

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.