KANDIDAAT IN DE KIJKER: BENEDIKTE BRUGGEMAN

Een nieuwe motor voor Brugge

KANDIDAAT IN DE KIJKER: BENEDIKTE BRUGGEMAN

juli 25, 2018 Uncategorized 0

 

 

Op plaats 7 staat Benedikte Bruggeman(50). Zij was in 2012 net niet verkozen maar volgt het sociaal beleid op en het ziekenhuisdossier in de OCMW – raad. Verder zit Benedikte in de wijnbranche, wat haar voeling heeft met ondernemers en klanten te Brugge. Zelf is ze afkomstig uit Assebroek en is ze de partner van Johan De Rycke. Ze is ook mama van Céline en Axelle Van Maele. Ze zet zich volledig in voor het welzijn van elke Bruggeling, ze wil dat de Bruggeling “kan” ondernemen. Ook het stimuleren van de lokale handel staat hoog op haar lijstje, samen met het opnieuw voorzien van kwalitatieve winkels in de stad, om zo een stad te ontwikkelen waar jonge gezinnen kunnen werken en wonen.

 

#VK18

#EennieuwemotorvoorBrugge    

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.