Kandidaat in de kijker: Chris Marain

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Chris Marain

juli 27, 2018 Uncategorized 0

De zesde plaats gaat naar ondernemer en consultant Chris Marain. Hij bewees in het verleden al meermaals dat hij ten volle zijn tanden zet in de projecten die hij aangaat. Zo heeft hij met tennisclub Orscamp de grootste polygone indoor-tennishal van ons lang verwezenlijkt, die hij tevens uitbaat. Hij is de sportieve motor.

Chris is de echtgenoot van Christine en vader van twee ‘growing up young adults’, Famke en Jari genaamd. Hij is een geboren en getogen Bruggeling en houdt van de groene rand, Sint Michiels, waar hij woont.

Naast zijn professionele bezigheden heeft Chris af en toe wat vrije tijd. Die besteedt hij aan  ‘gezelligheid & fun’ zoals socializen met kennissen en vrienden. Die laatste pakt hij ook graag mee richting het tennisveld of golfveld. Verder is hij verknocht aan de zee, joggen, zijn gezin en uiteraard zijn favoriete blauw-zwarte club. Chris kijkt hoopvol uit naar de spoedige hereniging van blauw en groen in de tot verbeelding sprekende  Brugse derby.

Als één van de onafhankelijke Open Vld PLUS kandidaten wil hij zijn vaardigheden ten dienste stellen van projecten voor een sterker, dynamischer en ondernemender Brugge.

#VK18

#EennieuwemotorvoorBrugge   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.