Kandidaat in de kijker: Jean – Marie De Plancke

Een nieuwe motor voor Brugge

Kandidaat in de kijker: Jean – Marie De Plancke

juli 29, 2018 Uncategorized 0

Plaats vier gaat naar Jean-Marie De Plancke. Hij is een trotse Zeebruggenaar en staat bekend om zijn pleidooien in de gemeenteraad waar hij strijdt voor de leefbaarheid van het dorp. Jean-Marie zit al sinds 2000 in de Brugse gemeenteraad. Samen met Mercedes geraakte hij 18 jaar geleden verkozen. Jean – Marie is ook de voorzitter van de Brugse afdeling van de liberalen. Open Vld PLUS is op die manier een vernieuwende ploeg met een ervaren coach. Naast de politiek draagt Jean – Marie ook een warm hart uit naar tal van sociale organisaties. Zo gaat hij vaak naar Kenia om “education & health for kids in KENIA” te ondersteunen. In Brugge houdt hij dan ook vaak benefieten voor zijn VZW.

#EennieuwemotorvoorBrugge   

#VK18

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.