Verkiezingsthema van de dag: De Triënnale

Een nieuwe motor voor Brugge

Verkiezingsthema van de dag: De Triënnale

september 21, 2018 Uncategorized 0
Ja, ik ben absoluut voorstander van de culturele dynamiek. Dat is nu iets wat de burgemeester heel goed heeft gedaan. Dat mag ook gezegd worden. Als ik de verrassing van de verkiezing zou zijn, zal ik hem het aanbod doen de Triënnale verder te zetten. Voor Open Vld PLUS zou er zelfs een biënnale kunnen georganiseerd worden. Dat staat ook zo in ons programma. Van triënnale naar biënnale.
 
Met Open Vld PLUS hebben we altijd positief aan oppositie gedaan. We zijn hard geweest, maar niet oneerlijk. Wat goed is hebben we ook benoemd. Voor de Triennale krijgt de burgemeester een 8/10 van mij! 
 
#VK18 #EenNieuweMotorVoorBrugge 👍 💙 🍀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.