Plusambassadeur

Een nieuwe motor voor Brugge

‘Open VLD PLUS is een nieuwe motor voor Brugge. De nieuwe motor staat voor vernieuwing, samenwerking, goesting en vooruitgang.  Maar we doen dat niet alleen. ‘We schrijven een positief verhaal en iedereen mag meeschrijven’, stelt Van Volcem. ‘We zoeken ook PLUS-ambassadeurs die mee willen werken aan het PLUS-verhaal dat zal uitmonden in een charter met pluspunten.

Mensen die – net als wij – buiten willen komen en luisteren. Die overleg organiseren in hun buurt of hun straat. Die ervoor zorgen dat heel veel Bruggelingen willen meedenken en we in dialoog kunnen gaan.’  We zoeken Plus-ambassadeurs in scholen, ziekenhuizen, ambtenarij, het klassieke middenveld, het individu, jongerenverenigingen, denktanken, bij de brandweer, de politie, de vrijwilligers, het culturele en economische midden….Kortom iedereen die wil Brugge mooier en beter maken en de Bruggeling wil laten vooruitgaan. We willen ons rechtstreeks tot medeburgers richten en ze uitnodigen om zich op hun beurt in te zetten.

 

Samen een mooie toekomst bouwen en de uitdagingen van morgen aangaan.  De ambassadeur is voor iets, niet tegen iets. De ambassadeur zoekt PLUS punten.  Wat ons bindt is de dynamiek van vooruitgang zodat de levenskwaliteit voor Bruggelingen steeds beter wordt. We willen dat de ambassadeurs zich betrokken voelen in onze samenleving en kansen willen voor nieuwe gezichten en nieuw talent.